We zien je bij Van Neynsel

Van Neynsel weet hoe belangrijk een baan voor jou is. We kijken goed naar wie jij bent, wat je kunt en wat je nodig hebt zodat je met plezier kunt werken. Want alleen dan kun jij goede zorg of ondersteuning geven.  

Verzorgende IG somatiek Antoniegaarde

Arbeidsvoorwaarden

Een nieuwe baan is leuk én een beetje spannend. Natuurlijk wil je dan zekerheid over je contract en je salaris. Daarom geven we je bij Van Neynsel zo snel mogelijk een vast contract. Bij zorgfuncties is dat meestal zodra je bij ons in dienst komt. Start je met een tijdelijk contract in een reguliere functie? Dan hebben we de intentie dit zo snel mogelijk om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd. 

Je salaris is afhankelijk van je functie en is ingedeeld in de cao VVT. Bekijk de cao als je meer wilt weten over je salaris en de overige regelingen.  

Wat kun jij nog meer verwachten?

Eindejaarsuitkering en vakantiegeld

Een hele fijne arbeidsvoorwaarde uit onze cao is dat je in november een eindejaarsuitkering krijgt. Dan begin je de decembermaand met een leuk bedrag extra. De eindejaarsuitkering is vergelijkbaar met een 13de maand en bedraagt 8,33% van je brutoloon. Daarnaast krijg je in mei vakantiegeld. Dit is 8% van je brutoloon 

Telefoon en laptop

We maken het werken graag zo makkelijk mogelijk. Daarom krijg je een mobiele telefoon in gebruik. De telefoon is de ‘sleutel’ voor het inloggen op de beveiligde digitale werkomgeving van Van Neynsel. Als het nodig is voor je functie, krijg je ook een laptop in bruikleen. Hierover maak je afspraken met je leidinggevende tijdens het arbeidsvoorwaardengesprek. 

Individueel ontwikkelingsbudget (IOB)

Als je een vaste aanstelling hebt voor minimaal 8 uur per week, krijg je een individueel ontwikkelingsbudget (IOB). Met je IOB bouw je aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het IOB wordt op 1 januari van elk kalenderjaar toegekend. 

Ondersteunende diensten Van Neynsel

Hybride werken

Werk je op kantoor? Dan kun je maximaal de helft van je contracturen vanuit huis werken. Uiteraard in goed overleg met je collega’s en leidinggevende. 

Scholing en opleidingen 

Kwaliteit staat bij Van Neynsel hoog in het vaandel. Daarom stimuleren we het volgen van trainingen en opleidingen. Via de Van Neynsel Academie krijg je toegang tot onze digitale leeromgeving. Hier vind je mogelijkheden om je kennis up-to-date te houden en uit te breiden. Denk bijvoorbeeld aan e-learnings over vakinhoudelijke onderwerpen of de mogelijkheid je in te schrijven voor een klassikale training over de Sociale Benadering. Ook kun je een online taalcursus volgen of je vaardigheden in Excel verbeteren.

Wil je een andere opleiding volgen, bijvoorbeeld bij een andere aanbieder? Dan gaan we in gesprek over de mogelijke studiefaciliteiten of de inzet van het scholingsbudget.   

Onze recruiters vertellen je graag alles over het werken bij Van Neynsel

Fiscaal voordeel

Wil je een nieuwe smartphone kopen? Heb je een nieuwe fiets nodig? Of wil je korting op je fitnessabonnement? Als je bij Van Neynsel werkt, kun je hiervoor belastingvoordeel krijgen met FiscFree. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan de website van FiscFree. Waar ga jij je belastingvoordeel voor inzetten?

Goede pensioenregeling

Als je bij ons werkt, word je automatisch aangemeld bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).  Meer informatie vind je op www.pfzw.nl.

Automatisch passende vacatures ontvangen?

Schrijf je in voor onze vacature alert en wij houden je op de hoogte per email.