Werken en leren in de zorg

Omscholen naar de zorg? Of een vliegende start maken in de zorg? Ga aan de slag bij Van Neynsel. Alles wat je leert pas je direct toe in de praktijk. Je ontvangt vanaf dag 1 salaris, wij betalen je volledige opleiding én je hebt meteen een vaste baan als je jouw diploma haalt.

“Ik vind werken met mensen met dementie echt de mooiste baan van de wereld. Tijdens mijn opleidingstraject werkte ik al bij Van Neynsel. Ik studeerde dus theoretisch en praktisch én kreeg ervoor betaald. Prachtig toch?”

Petra, verzorgende IG en voormalig Lefgozer

Jouw toekomst in de ouderenzorg

Van Neynsel is misschien wel de beste plek om jouw toekomst in de ouderenzorg te starten. We zijn groot genoeg om jou veel leer- en ontwikkelmogelijkheden te bieden. En klein genoeg om jou goed te begeleiden.

 

Werken en leren

Van Neynsel biedt somatische en psychogeriatrische zorg op 6 woonzorglocaties in Den Bosch en Vught. In het Jeroen Bosch ziekenhuis vind je onze afdeling voor geriatrische revalidatie en kort verblijf. En daarnaast bieden we thuiszorg binnen en rondom onze locaties. Genoeg keuze dus.

Je wordt uitstekend begeleid richting jouw diploma. Bijvoorbeeld door je mentor tijdens de dagelijkse werkzaamheden. En door de praktijkbegeleider die jouw leer-werktraject coördineert. Zo voelt jouw start in de ouderenzorg veilig en vertrouwd. 

BBL zorgvacatures bij Van Neynsel

Verzorgende IG somatiek Antoniegaarde

BBL Verzorgende IG

Mbo niveau 3

Duurt: 3 jaar

In het kort: je gaat elke week 1 dag naar school en werkt gemiddeld 24 uur. Je doet ervaring op in de dementiezorg, thuiszorg en de zorg voor mensen met somatische (lichamelijke) klachten.

BBL verkort Verpleegkundige

Mbo niveau 4

Duurt: 2 jaar

In het kort: je gaat elke week 1 dag naar school en werkt gemiddeld 24 uur. Ideaal als jij je diploma Verzorgende IG al op zak hebt en toe bent aan de volgende stap.

BBL Verkort Verzorgende IG

Mbo niveau 3

Duurt: 1,5 jaar (via Lefgozer)

In het kort: heb jij het lef voor dit extra intensieve traject? Je specialiseert je in bewoners met dementie óf somatische (lichamelijke) klachten.

Blijf je ontwikkelen in de zorg

De zorg is continu in beweging. Wat wil jij nog leren? Vertel het ons en wij helpen jou de volgende stap te zetten. Of je nu nieuw bent in de zorg of je binnen de zorg wil omscholen. En heb je jouw diploma’s al? Dan kun jij je via de Van Neynsel Academie persoonlijk en professioneel blijven ontwikkelen. Bijvoorbeeld in het leren werken via de Sociale Benadering.

Wanneer zien we jou bij Van Neynsel?

Recruiter Lars vertelt je graag alles over de opleidingsmogelijkheden bij Van Neynsel.

Eerst weten of de ouderenzorg bij jou past? Loop een dagje mee met een ervaren collega. Neem hiervoor contact op met campusrecruiter Lars Bouleij. Stuur een mail naar l.bouleij@vanneynsel.nl of een Whatsapp naar 06 – 21 99 07 96.