Ouderenzorg in Den Bosch en Vught

De naam Van Neynsel is onlosmakelijk verbonden aan de ouderenzorg in Den Bosch. Hendrik van Neynsel opende er in 1345 een gasthuis voor arme vrouwen. Bijna 700 jaar later is Van Neynsel een bloeiende zorgorganisatie. Met zo’n 1.100 collega’s met én zonder zorgdiploma bieden we zorg aan bijna 1000 bewoners en cliënten, zowel intra- als extramuraal.  

Overzicht locaties

We bieden ouderenzorg bij onze 6 woonzorglocaties in Den Bosch en Vught, in de wijk bij mensen thuis en in het Jeroen Bosch ziekenhuis. Daar hebben we eigen afdelingen voor geriatrische revalidatie en tijdelijk verblijf. 

Alle locaties hebben een eigen karakter. Een karakter dat past bij de wijk, haar bewoners en medewerkers. Bij welke locatie zie jij jezelf werken? 

Onze locaties

Wij zijn Zuiderschans

Zuid, Den Bosch

Een veilig en gezellig thuis voor 65-plussers met en zonder zorgvraag. De locatie is volledig ingericht op het maken van contact, passend bij de Sociale Benadering.  

Boswijk

Zorgpark Voorburg, Vught 

Beschermd wonen, welzijn en zorg voor mensen met dementie. In 6 van de 12 woningen werken we volgens de Sociale Benadering, de overige woningen volgen de komende tijd. 

Antoniegaarde

Centrum, Den Bosch 

Dagopvang, intramurale en extramurale zorg voor diverse doelgroepen. De Brasserie is een gezellige ontmoetingsplek voor bewoners, familie en mensen uit de wijk.  

 

De Grevelingen

Centrum, Den Bosch 

Een multiculturele samenleving in het klein. Met mooie, comfortabele appartementen en 4 kleinschalige woningen voor bewoners met dementie. In de groepswoningen werken we volgens de Sociale Benadering. 

 

Eemwijk

Aawijk, Den Bosch 

Kleinschalig wonen voor mensen met dementie en somatische zorg. In een levendige omgeving wordt zorg en welzijn gecombineerd om het leven van thuis zoveel mogelijk voort te zetten.  

De Taling

Den Bosch-West 

Moderne locatie met appartementen en seniorenpluswoningen. Midden in een levendige wijk met winkels en parken. In het prachtige Atrium wordt veel georganiseerd voor bewoners en bezoekers. 

vacature Teamleider geriatrische revalidatie en ELV

Jeroen Bosch ziekenhuis

Den Bosch 

In het ziekenhuis hebben we een eigen afdeling voor geriatrische revalidatie en tijdelijk verblijf. Hier verlenen we zorg aan ouderen die door hun medische situatie tijdelijk niet thuis kunnen wonen.  

Ondersteunende diensten Van Neynsel

Ondersteunende diensten

Locatie Eemwijk, Den Bosch 

De collega’s van de ondersteunende afdelingen zorgen voor een goed werkende organisatie. Waar oog is voor bewoners én medewerkers. En waar zorg wordt verleend, zoals zorg is bedoeld.   

Thuiszorg en VPT

In en rondom de zorglocaties, Den Bosch 

We bieden thuiszorg aan cliënten binnen en buiten de muren van onze Bossche zorglocaties. De meeste cliënten bezoek je daarom te voet of op de fiets. 

Bekijk alle vacatures