We zien je bij Van Neynsel

Een leven dat de moeite waard is. Dát willen wij ouderen bieden. Met meer oog voor de mens dan voor de ziekte of beperking. En dat vraagt om een andere kijk op zorg. Om collega’s – met én zonder zorgdiploma – die samen de zorg warm en menselijk maken.

Ouderenzorg van de toekomst 

Met de Sociale Benadering stellen we de mens weer centraal, en niet de patiënt. Ouder worden komt nu eenmaal met gebreken, maar er kan nog heel veel wél. Door hierop te focussen kunnen ouderen zoveel mogelijk van hun vertrouwde leven behouden. Ook wanneer ze bij één van onze locaties komen wonen.  

Als zorgpionier was Van Neynsel één van de eerste zorgorganisaties die de Sociale Benadering toepaste in een woonzorglocatie. Een goede keuze. We zien dat bewoners en cliënten andere sociale rollen krijgen. Ze voelen zich meer ‘mens’ en hun zelfvertrouwen groeit. Ook medewerkers voelen zich goed bij deze aanpak. Het biedt je de ruimte om zorg te verlenen op een manier die dicht bij jou ligt. Met veel persoonlijke aandacht.  

Steeds meer locaties werken volgens de Sociale Benadering 

Onze locaties gaan stapsgewijs over op de Sociale Benadering. We zijn gestart bij onze locaties voor mensen met dementie, de komende jaren volgen de andere locaties. 

Oog voor elkaar

Persoonlijk

We verdiepen ons in wat jij nodig hebt om je werk goed te kunnen doen 

Betrokken

Meedenken en meedoen: je hebt veel invloed op hoe je werk eruitziet 

Professioneel

Met een opleidingsbudget en trainingen op maat blijf jij je ontwikkelen 

Een baan met toekomst

Van Neynsel heeft oog voor jou. Wie je bent, wie je wil worden en wat je wil bereiken. Dat begint met luisteren. Naar jouw ervaringen en initiatieven. Je krijgt veel ruimte om het op jouw manier te doen. Met die vrijheid komt verantwoordelijkheid. En lef. Want dat heb je nodig om te werken bij een zorgpionier als Van Neynsel. Het lef om van gebaande paden af te wijken. Om te werken aan de zorg van de toekomst. Een toekomst waar jij in gelooft.  

Oog voor jouw kwaliteiten

We geloven dat jij iets moois kunt betekenen voor bewoners en cliënten. Of je nu wel of geen zorgdiploma hebt. Daarom kijken we verder dan je cv. We gaan graag met je in gesprek om te ontdekken wat jij in je hebt. En in welke rol en op welke locatie jij het beste tot je recht komt.  

Vind jouw vacature bij Van Neynsel

Ben jij Van Neynsel?

Ontdek al voordat je solliciteert of Van Neynsel bij jou past. Onze recruiters Brigitte en Lars ontmoeten je graag tijdens: 

  • ons spreekuur bij locatie Eemwijk (Eemweg 114, Den Bosch). Loop gerust binnen op donderdag tussen 10.00 en 11.00 uur; 
  • een kennismakingsgesprek. Stuur een mailtje naar sollicitatie@vanneynsel.nl en we maken een afspraak wanneer het jou uitkomt; 
  • één van onze ‘Ben jij van Neynsel’-bijeenkomsten. Nieuwe data vind je binnenkort op deze website.