Werken in de zorg zonder diploma

Geen zorgdiploma? Geen probleem!

Kom jij samen met ons de ouderenzorg vernieuwen? Met meer oog voor de mens, minder focus op de ziekte of beperking. Daarvoor zijn collega’s met een zorghart nodig, met én zonder zorgdiploma. Collega’s zoals jij. 

“Eindelijk zit ik op mijn plek! Ik ben al mijn leven lang aan het zoeken naar de juiste werkplek voor mij. In de ouderenzorg kan ik echt iets betekenen voor een ander, dat geeft mij heel veel voldoening.” 

Theo, verzorgende IG  

Maak kennis met Van Neynsel. Een echte zorgpionier. Waar collega’s met én zonder zorgdiploma samenwerken om ouderen een leven te geven dat nog steeds de moeite waard is. Dat doen we op steeds meer locaties vanuit de visie van de Sociale Benadering. Daarbij gaan we uit van wat nog wél kan. En laten we bewoners en cliënten zo lang mogelijk vasthouden aan wat hen vertrouwd is. 

Vind jouw droombaan in de ouderenzorg

Jij hebt onze teams veel te bieden. Door jouw levenservaring kijk je anders naar wat ouderen nodig hebben. Traditiegetrouw is er veel aandacht voor verplegende en verzorgende handelingen. Maar jij snapt dat er meer nodig is om ouderen een fijne dag te bezorgen. Met jouw inzichten help je jouw team om keuzes te maken waar een bewoner gelukkiger van wordt. Natuurlijk kun je via ons je zorgdiploma’s halen. Maar het hoeft niet. Ook zonder diploma geloven wij in jouw toegevoegde waarde. 

Ik ben nieuw in de zorg

Zo ziet jouw werk in de zorg eruit

Samen met jouw team ben je verantwoordelijk voor een groep bewoners. Je draait mee in de dagelijkse zorgtaken en helpt bewoners met de persoonlijke verzorging, het eten en drinken en een goede invulling van de dag.  

Natuurlijk bereiden we je hier goed op voor. Samen met jouw team volg je een training Sociale Benadering. Je leert zorghandelingen uitvoeren, raakt vertrouwd met de Sociale Benadering én met je collega’s. In de praktijk doen jullie grotendeels hetzelfde werk, alleen voor sommige handelingen is echt een diploma nodig.

Kom vrijblijvend kennismaken

Werken en leren

Ontdek hoe jij je persoonlijk en professioneel kunt ontwikkelen bij Van Neynsel

We zien je bij Van Neynsel

Lees meer over de Sociale Benadering en wat het betekent om bij Van Neynsel te werken

Overzicht locaties

Onze locaties

Maak kennis met onze locaties in Den Bosch en Vught. Waar zie jij jezelf wel werken?