Zorg verlenen in de flexpool

Doe het zorgwerk waar je blij van wordt, op de momenten dat het jou uitkomt. Dát is werken in de flexpool bij Van Neynsel. Je kiest eenvoudig zelf je diensten terwijl je de zekerheid hebt van een vast contract.  

“Ik doe wat ik het allerliefste doe, maar plan als flexmedewerker zelf mijn diensten. Zo kan ik mijn werk goed combineren met mijn thuissituatie. Ja, steeds meer mensen gaan als zzp’er aan de slag. Maar bij Van Neynsel krijg je dezelfde vrijheid en is alles in één keer goed geregeld, van je pensioen tot een dertiende maand. Ideaal!”  

Mirjam van der Mooren, verzorgende IG flexpool   

 

Dit doe je als zorg flexwerker bij Van Neynsel 

Als flexwerker heb jij bij ons veel vrijheid. Via shift-picking bepaal jij zelf waar en wanneer je werkt. Een dag-, avond- of nachtdienst? Jij beslist. Zorg verlenen aan mensen met dementie, somatische klachten, in de thuiszorg of op een geriatrische revalitieafdeling? De keuze is aan jou. Ideaal als je houdt van afwisseling, of juist wanneer je jouw zorgwerk naadloos wil afstemmen op jouw privéleven. 

Flexwerken zonder zorgen

Als flexwerker met een zorgdiploma ben je meer dan welkom bij Van Neynsel. Daarom start je direct met een vast contract voor het aantal uren dat bij jou past. Je hebt dezelfde rechten als je collegas in vaste teams. Je bouwt pensioen op, krijgt vakantiegeld, een 13de maand en we investeren in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.   

 

werken in de flexpool

Een bijbaan in de ouderenzorg

Wil jij tijdens je zorgopleiding (mbo 3 en 4 of hbo-v)al ervaring opdoen in de ouderenzorg? Een slimme keuze. Je doet waardevolle praktijkervaring op. Handig, zelfs als je later een ander zorgspecialisme kiest. Nederland vergrijst, dus ook in de reguliere zorg kom je steeds meer ouderen tegen. Een bijbaan bij Van Neynsel geeft jouw zorgcarrière een vliegende start én je uurloon is hoger dan bij standaard bijbaantjes.  

Vacatures in de flexpool bij Van Neynsel

✓ Salaris volgens cao VVT ✓ Direct vast contract ✓ Kies zelf je diensten

Helpende

Bekijk de vacature 

Verzorgende IG

Bekijk de vacature

“Ik werkte op een vaste locatie, maar wilde nog meer afwisseling in mijn functie. Bij de flexpool plan ik zelf mijn rooster in. Elke dag werk ik in een andere omgeving en leer ik van nieuwe collega’s en bewoners. Vaak denken mensen dat mijn baan onzeker is. Maar niets is minder waar: er is áltijd werk en als ik dat wil, krijg ik zelfs een vast contract voor een bepaald aantal uur.” 

Maddy Bennet, helpende flexpool 

Wanneer zien we jou bij Van Neynsel?

Maak vrijblijvend kennis met Van Neynsel. Stel al jouw vragen over werken in de flexpool en ontdek of dit jouw droombaan is. We ontmoeten je graag tijdens: 

  • ons spreekuur bij locatie Eemwijk (Eemweg 114, Den Bosch). Loop gerust binnen op donderdag tussen 10.00 en 11.00 uur; 
  • een kennismakingsgesprek. Stuur een mailtje naar sollicitatie@vanneynsel.nl en we maken een afspraak wanneer het jou uitkomt; 
  • één van onze ‘Ben jij van Neynsel’-bijeenkomsten. De nieuwe data voor de bijeenkomsten vindt je binnenkort op deze website.

Flexpool of toch een vast team?

Wat je ook kiest, bij Van Neynsel zit je goed. Je biedt ouderen een leven dat de moeite waard is. Met meer oog voor de mens, dan voor de ziekte of beperking. Als zorgpionier werken we op steeds meer locaties volgens de Sociale Benadering. Dat doen we het liefst met collega’s die zich verbonden voelen met Van Neynsel en onze visie op zorg.  

Collega’s die houden van stabiliteit voelen zich fijn bij een reguliere zorgbaan. En de flexpool is ideaal voor collega’s die houden van afwisseling en graag hun eigen diensten kiezen. Daarom verwelkomen we ook veel oud-zzp’ers die kiezen voor meer stabiliteit en minder gedoe met wetten en regels. Kom gerust eens langs om te praten over de mogelijkheden.