Een leerzame stageplek in de zorg

Breng alles wat je leerde tijdens je BOL- of hbo-opleiding direct in de praktijk. Leer van ervaren collega’s en laat je inspireren door onze frisse kijk op zorg. We geloven dat een klein beetje lef en een vernieuwende blik nodig is om de huidige ouderenzorg te transformeren. Jij bent onderdeel van de nieuwe generatie die ons daarbij gaan helpen.   

Zo ziet jouw stageplek eruit

Van Neynsel is een vernieuwende ouderenzorgorganisatie met locaties in Den Bosch en Vught. Jij loopt stage bij 1 van onze 6 woonzorglocaties, op onze afdeling in het Jeroen Bosch ziekenhuis of misschien wel op kantoor.  

Onze organisatie is groot genoeg om jou veel ontwikkelkansen te bieden. En klein genoeg om jou te ‘zien’. Met onze persoonlijke begeleiding haal jij het maximale uit je stage.  

vacature Trainer Van Neynsel Academie

Onze stageplaatsen in de zorg

Mbo Helpende Zorg en Welzijn

Mbo Verzorgende IG

Van Neynsel Eemwijk

Mbo Verpleegkundige

Nóg meer stageplekken

Naast zorgstageplaatsen bieden we ook stageplekken aan bij andere afdelingen. Bijvoorbeeld op het gebied van psychologie, fysiotherapie of ICT. Met een stage bij Van Neynsel draag jij bij aan de maatschappij en maak je het leven van ouderen in Den Bosch en Vught een stukje mooier.  

Zit jouw stageplaats er niet bij?

Neem contact op met onze campusrecruiter Lars Bouleij. Stuur een mail naar stage@vanneynsel.nl of een Whatsapp naar 06 – 21 99 07 96.

Over Van Neynsel

De naam Van Neynsel is onlosmakelijk verbonden aan de ouderenzorg in Den Bosch. In 1345 opende Hendrik van Neynsel er een gasthuis voor arme vrouwen. Bijna 700 jaar later is Van Neynsel een bloeiende zorgorganisatie. Wij bieden ouderenzorg op onze 6 woonzorglocaties in Den Bosch en Vught, in de wijk bij mensen thuis en in het Jeroen Bosch ziekenhuis.  

Onze zorgaanpak kun je vernieuwend noemen. We werken op meerdere locaties met de Sociale Benadering. Dat betekent dat we de mens centraal stellen, niet de patiënt. Ouder worden komt nu eenmaal met gebreken, maar er kan nog heel veel wél. Door hierop te focussen kunnen ouderen zoveel mogelijk van hun vertrouwde leven behouden. Ook wanneer ze binnen één van onze locaties komen wonen.