Werken bij Van Neynsel De Taling

Ieder jaar bezoekt de kerstman de bewoners van De Taling. Die kerstman? Dat is de echtgenoot van wijkmanager José. Want ook al hebben veel bewoners complexe somatische zorg nodig, we maken hier een nieuw ‘thuis’ voor ze. Dat doen we samen. Met collega’s uit de zorg, ondersteunende diensten, vrijwilligers, bewoners en hun naasten. Op de Taling hebben we echt oog voor elkaar. Samen werken we aan de ouderenzorg van de toekomst.  

werken bij Van Neynsel De Taling

Dit is typisch De Taling

Van carnaval tot kerst. Op de Taling vieren we het leven. Dat doen we in het Atrium, een echte ontmoetingsplaats voor bewoners, bezoekers en collega’s. Er is hier letterlijk áltijd wat te doen. Ook onderling houden we de sfeer er goed in. We hebben echt oog voor elkaar. Soms is het werken in de zorg nu eenmaal aanpoten. Hoe fijn is het dan om verrast te worden met een handgeschreven bedankkaartje of een gevulde snoeppot in de teamkamer. Hier wordt jouw inzet gezien en gewaardeerd. We doen het écht samen op De Taling.  

 

Gewoon gezellig 

“Liever bitterballen dan garnalenkroketjes. Recht voor je raap, altijd iets te doen en ‘gewoon gezellig’. Dat typeert de werksfeer bij De Taling.”  
José de Groot, wijkmanager 

Van Neynsel De Taling in beeld

De Taling: samen bouwen aan de zorg

Op deze grote woonzorglocatie hebben we alles onder 1 dak. Ruim 90 zorgappartementen, 60 aanleunwoningen, dagbesteding, een kapper én het altijd gezellige Atrium. Als je hier werkt haal je met gemak 10.000 stappen per dag.  

Complexe somatische zorg 

De bewoners van onze zorgappartementen hebben somatische aandoeningen. Als zorgmedewerker ben jij er voor de verpleegtechnische handelingen, maar ook voor het luisterend oor. Je hebt echt oog voor de mens en niet alleen voor de beperking. Zo geef jij bewoners een leven dat de moeite waard is.  

Thuiszorg 

Als thuiszorgmedewerker ben je actief in onze aanleunwoningen én de omliggende wijk. Dat is het gebied rondom winkelcentrum De Helftheuvelpassage. Daar help je mensen zo lang mogelijk hun vertrouwde leven te behouden.  

Zo hebben we de zorg ingericht 

Op De Taling zijn 4 teams actief met zorgmedewerkers, zorgondersteuners, teamondersteuners en de nachtdienst. In het zorgteam vind je ook verpleegkundigen. Dat is nodig omdat de zorg steeds complexer wordt. Dit is echt een locatie waar jij je als zorgmedewerker kunt blijven ontwikkelen in je vakgebied. Op De Taling bouwen we samen aan de kwaliteit van zorg. 

De toekomst voor De Taling 

Wij helpen bewoners zo lang mogelijk vast te houden aan wat voor hen vertrouwd is. Met meer oog voor de mens, dan voor de beperking. Dat doen we op ál onze locaties. Op sommige locaties geven wij hier extra invulling aan door te werken volgens de Sociale Benadering. Bewoners voelen zich hierdoor meer ‘mens’ en collega’s voelen zich goed bij de persoonlijke zorg en aandacht die ze kunnen geven. Ook De Taling gaat de komende jaren stapsgewijs over op de Sociale Benadering. 

Collega’s aan het woord

Blijven leren 

“Je kunt je echt blijven ontwikkelen op De Taling. De zorg wordt steeds complexer.  Verpleegtechnische handelingen komen vaker voor en je leert goed klinisch redeneren. Ook is een goede samenwerking in het team heel belangrijk, zodat we de kwaliteit van zorg kunnen blijven verbeteren. Voor mij een mooie uitdaging, iedere dag weer.”

Doortje Langenhuijsen, verpleegkundige 

Werken met je hart 

“Werken in de zorg, dat is werken met je hart. Ik wil het leven van ouderen die zorg nodig hebben zo prettig mogelijk maken. Daarom ben ik zo’n negen jaar geleden bij De Taling in Den Bosch begonnen en ik heb het nog steeds erg naar mijn zin.”  

Bart van der Mijden, verzorgende IG   

Zien we jou bij Van Neynsel?

Wil jij vrijblijvend kennismaken met De Taling? Bel of app naar recruiter Lars Bouleij op 06 – 21 99 07 96. Of mail je naam, telefoonnummer en cv (als je deze hebt) naar sollicitatie@vanneynsel.nl. 

Werken en leren

Ontdek hoe jij je persoonlijk en professioneel kunt ontwikkelen bij Van Neynsel.

werken bij Van Neynsel Eemwijk

We zien je bij Van Neynsel

Lees meer over de Sociale Benadering en wat het betekent om bij Van Neynsel te werken.

Overzicht locaties

Onze locaties

Maak kennis met al onze locaties in Den Bosch en Vught. Waar zie jij jezelf wel werken?

Zijn er geen vacatures voor jou op dit moment?

 Maak een vacature alert aan. Zo ben je als eerste op de hoogte als er een interessante functie vrijkomt bij De Taling.