Ik heb al een zorgdiploma

“Bij Wij zijn Zuiderschans dragen we onze eigen kleding omdat het laat zien wie je bent. Als je jezelf bent, is het gemakkelijker voor een ander om ook zichzelf te zijn. Dat is erg belangrijk als je vanuit de visie op Sociale Benadering werkt.” 

Miriam Tydink, verzorgende IG 

Bouw mee aan de ouderenzorg van de toekomst

Maak kennis met Van Neynsel. Koploper in het toepassen van de Sociale Benadering. Waar je de ruimte krijgt om bewoners en cliënten écht te leren kennen. En waar jouw initiatieven als helpende, verzorgende of verpleegkundige gewaardeerd worden.  

Bij Van Neynsel snappen we dat je protocollen soms los moet laten om bewoners en cliënten te geven wat zij nodig hebben. Dat vraagt om lef, inlevingsvermogen en flexibiliteit. Want niet alles staat vast of gaat meteen goed, en daar moet je tegenkunnen. 

“In onze gemixte teams word je uitgedaagd om anders te kijken. Voelt iemand zich niet goed, dan kán het een infectie zijn. Maar het kan ook een naderende verjaardag van een overleden geliefde zijn. Omdat onze teams bestaan uit professionals mét en zónder zorgdiploma is er meer aandacht voor het complete plaatje.” 

Ina Snier, projectmanager Sociale Benadering 

Oog voor jou als zorgprofessional

Wat vind jij belangrijk aan werken in de zorg? Zijn het de ouderen waar je voor zorgt, de collega’s waarmee je samenwerkt of jouw eigen professionele ontwikkeling? We gaan er graag met jou over in gesprek. Zo kunnen we jou de uitdaging bieden waar jij naar zoekt, in een team en bij een locatie waar jij je thuis voelt. 

Ik heb al een zorgdiploma

Dit is Van Neynsel

vacature Trainer Van Neynsel Academie

Ben jij Van Neynsel?

Als zorgpioniers werken we steeds vaker volgens de Sociale Benadering. Ontdek wat dat is en of het bij jou past.  

Overzicht locaties

Locaties

Onze 6 zorglocaties hebben allemaal een eigen karakter. Waar voel jij je thuis? 

Solliciteren

Direct solliciteren of liever eerst kennismaken? Het kan allebei. We leren je graag kennen.  

Automatisch passende vacatures ontvangen?

Schrijf je in voor onze vacature alert en wij houden je op de hoogte per email.